Voordelen

Waarom Wolfkamp? Er zijn ook zoveel anderen
Het belangrijkste voordeel van kiezen voor André Wolfkamp is natuurlijk dat je op een plezierige manier goed leert autorijden. En dat kun je alleen maar zelf ervaren. Maar daarnaast zijn er ook nog een paar concrete controleerbare voordelen.

Scherpe lestarieven
Natuurlijk ben ik niet de goedkoopste. Dat wil ik ook niet. Het kan altijd voor minder, maar kwaliteit gaat boven alles. Je wilt tenslotte goed leren autorijden en snel je rijbewijs halen. Maar omdat ik geen vast personeel in dienst heb en ook geen kantoorpand hoef te betalen kan ik de lessen aanbieden voor een scherpe prijs.

Vaste rij-instructeur
Zoals gezegd, ik heb geen personeel. Je kiest dus eenvoudig voor André of een freelancer die met André samenwerkt en krijgt nooit een andere instructeur. We weten wat we aan elkaar hebben en wat we in een les gaan doen.

Een lesuur duurt 60 minuten
Bij veel rijscholen in de buurt duurt een lesuur maar 50 minuten. Daar doe ik niet aan. Je betaalt voor een uur en je krijgt dus ook 60 minuten les.

Geen taxi
Je hoeft aan het begin van de les nooit een ander naar huis te brengen of aan het eind iemand op te halen. Dat kost namelijk tijd, het leidt af en bovendien kun je in die tijd niet specifiek werken aan wat je nog moet bijleren. Je hebt recht op 60 minuten alle aandacht, zonder dat er een ander op de achterbank meekijkt of meepraat.

Rookvrije lesauto
Roken in de auto is bij ons absoluut taboe. Ik doe het zelf niet en verwachten van jou hetzelfde. Dat is wel zo prettig voor iedereen.