Werkwijze

Praktijk

Jij leert anders dan een ander, daarom staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

In het begin zullen we ons bezighouden met voertuigbeheersing, en het bedienen van de auto. Wanneer jij dit beheerst komen de bijzondere verrichtingen aan de orde zoals: Bocht achteruit, parkeren en omkeren, En uiteraard gaan we daar ook al een begin maken aan verkeerstaken zoals het herkennen van kruispunten en het veilig afslaan.

Wanneer je deze oefeningen al aardig beheerst gaan we de lat wat hoger leggen door ons te verplaatsen naar de wat drukkere praktijkgebieden, het rijden van zelfstandige routes op navigatie en natuurlijk aan het in en uitvoegen op autowegen en autosnelwegen. Hier wordt veel aandacht aan besteed.

Door een gepersonaliseerde leskaart met de daarop gemaakte vorderingen weet ik precies wat je wel of niet beheerst. Aan het einde van elke rijles gaan we dan ook samen de les doornemen en de gemaakte vorderingen invullen op jou persoonlijke kaart, en nemen we door wat in de volgende les aan de orde komt.

Door deze structuur in de opbouw van de lessen pas ik de stof aan die bij jou eigen tempo past, dit geeft namelijk rust. Op deze manier werken we samen naar het uiteindelijke doel, en dat is het behalen van het rijbewijs.

Theorie

Goed voorbereid het examen in
Voordat je een praktijkexamen of tussentijdse toets mag doen, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen.

De theorie leer jij door middel van thuis studie. Dit is mogelijk doordat ik werk met Verjo studiemateriaal.

Wat bied ik aan om dit te realiseren

  • Een studie boek
  • Online oefenen door middel van een inlogcode

Het theorie-examen kun je zelf regelen via www.mijncbr.nl

Inloggen kan door middel van je persoonlijke DigiD code / app

* Prijzen van de theorie kun je hier vinden